Capcană! O maşină de la Urban Serv, pe punctul de a se răsturna pe o stradă din Botoşani

masina de la Urban Serv pe punctul de a se rasturna pe strada Furtunii din BotosaniO maşină a societăţii Urban Serv a fost pe punctul de a se răsturna, miercuri dimineaţă, pe strada Furtunii din municipiul Botoşani. Maşina de gunoi intrase pe strada respectivă pentru a ridica gunoiul menajer de la familiile care locuiesc în zonă, însă, la un moment dat, drumul s-a surpat şi maşina s-a afundat cu roţile de pe partea dreaptă în nisip şi pământ.

like facebookÎn zonă au fost efectuate lucrări de canalizare executate de firma Elsaco, însă refacerea părţii carosabile revenea, prin contract, firmei Conrec.

Se pare că muncitorii nu au pus suficient balast şi nu au compactat bine terenul, astfel încât utilajul de ridicare a gunoiului a intrat cu roţile în sol.

La faţa locului a fost adusă o macara, însă şi aceasta se afunda în pământ, astfel încât conducerea Urban Serv a cerut sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă

masina de la Urban Serv pe punctul de a se rasturna pe strada Furtunii din Botosanimasina de la Urban Serv pe punctul de a se rasturna pe strada Furtunii din Botosani

 

One thought on “Capcană! O maşină de la Urban Serv, pe punctul de a se răsturna pe o stradă din Botoşani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *