Un student botoşănean a făcut praf o maşină după ce s-a urcat beat la volan pentru o plimbare prin Copou

masinia izbita in stalpUn student botoşănean a avariat serios maşina pe care o conducea după s-a urcat beat la volan. Maşină a ajuns punct de atracţie pentru colegii de breaslă care au ajuns să îşi facă fotogrtafii cu autoturismul ajuns într-un stâlp. Evenimentul a avut loc, luni dimineaţă în municipiul Iaşi, iar maşina a fost mutată doar câţiva metri şi apoi abandonată timp de două zile.

Tănărul nu a anunţat poliţia, însă s-a prezentat singur la spital şi după ce a fost testat a rezultat o concentraţie alcoolică de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

masinia izbita in stalp1„La data de 7 decembrie, la ora 0.55, pe strada Ghica Vodă, din dreptul Institutului Petru Poni, a avut loc un accident soldat cu victime omeneşti. A fost identificat un auto Volkswagen Polo care prezenta avarii. La spital a fost depistat un bărbat de 26 de ani, din judeţul Botoşani, care le-a declarat poliţiştilor că în jurul orei 0.50, în timp ce se afla singur în respectivul autoturism, în zona Copou, deplasându-se dinspre Super Copou către Rond Agronomie, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un stâlp şi un copac. Având în vedere că bărbatul de 26 de ani prezenta halenă alcoolică, a fost testat, rezultatul fiind de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. A fost rănit uşor, adică politraumatisme şi contuzii“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Sursa: ZiaruldeIaşi.ro

One thought on “Un student botoşănean a făcut praf o maşină după ce s-a urcat beat la volan pentru o plimbare prin Copou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *