FOTO Sportivi din Botoșani premiați cu aur și bronz a Balcaniada de Taekwondo WTF din Serbia

CS Real Taekwondo Team Botosani la balcaniada- SerbiaClubul Sportiv Real Taekwondo Team Botoșani reprezentat prin antrenorul Nicolae Pasniciuc și un grup de cinci sportivi, respectiv Claudia Leahu, Andrei Vamanu, Darius Șocarici, Andy Eduard Radiș și Bianca Marin, a participat în perioada 4- 6 decembrie 2015, la cea de-a XVII-a ediție a „Campionatul Balcanic la Taekwondo WTF“ care a avut loc la Zrenjanin, în Serbia.

Aceștia au întregit Lotul Național al Federației Române de Taekwondo WTF, lot format din 40 de sportivi de la cele mai bune cluburi din țară.

like facebookAu participat la această competiție peste 550 de sportivi din 9 țări, Serbia, Bulgaria, România, Macedonia, Turcia, Bosnia Herțegovina, Albania, Slovenia, Muntenegru. A fost o competiție acerbă, cu sportivi care au obținut rezultate la Olimpiada de profil din anul 2014.

CS Real Taekwondo Team Botosani la balcaniada- SerbiaDatorită unei bune prestații, sportiva Bianca Marin a obținut medalia de aur și Sportivul Darius Șocarici a obținut medalia de broz.

Ceilalți sportivi au avut o evoluție foarte bună dar s-au întânit în semifinale cu câștigătorii categoriilor respective.

Participarea la acest eveniment a fost sprijinită de Consiliul Județean Botoșani prin Proiectul de finanțare „Promovarea Județului Botoșani –  Talent sportiv prin Taekwondo WTF – Sport Olimpic“.

CS Real Taekwondo Team Botosani la balcaniada- SerbiaCS Real Taekwondo Team Botosani la balcaniada- Serbia

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *