Mii de metri pătrați de sere, scoase la vânzare. Cui aparțin și la cât sunt evaluate!

sere Iliag SRL Tudora- BotosaniMii de metri pătrați de sere construite printr-un program cu fonduri europene din județul Botoșani sunt scoase la vânzare prin lichidator, după ce firma care le deținea a fost declarată falimentară. Este vorba de serele din Tudora care aparțin societății comerciale Iliag SRL Botoșani, care sunt scoase la licitație pentru o sumă de 900.000 de lei.

Serele de 3.000 m.p., care dispun și de un teren de 10.400 m.p. au aparținut fostului viceprimar al comunei Tudora Alexandru Ilincuță și au fost amenajate prin Programul SAPARD, investiția ridicându-se la 1.226.103 lei.

like facebookDupă intrarea în faliment a societății, lichidatorul a scos la vânzare cele trei sere ridicate pe profile de oțel galvanizat, care dispun de sistem de irigare prin picurare, dar și sistem computerizat de încălzire. Serele au o înălțime la streașina de 3,50 metri și la coamă de 6 metri. Serele dispun de două uși culisante duble pe laterală, fiecare tronson de seră fiind ventilat prin acoperiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *