Sex la 13 ani! O puştoaică şi-a făcut de cap cu nu mai puţin de şapte băieţi

sex la 13 ani la Flamanzi- Botosani
Pe Facebook, puştoaica postează fotografii provocatoare şi pune informaţii false cu privire la vârsta sa

O puştoaică de 13 ani ar putea bate toate recordurile în ceea ce priveşte numărul de parteneri sexuali pe care i-a avut până la această vârstă.

Ea s-a culcat, în doar două luni, cu cel puţin şapte tineri.

Fata pleca de acasă şi accepta să întreţină raporturi sexuale cu aproape orice tânăr care îi propunea acest lucru.

Totul a început, în noiembrie 2013, după ce puștoaica, dintr-un sat din apropierea oraşului Flămânzi, a început o prietenie cu un băiat apropiat ca vârstă. După un timp relativ scurt, cei doi au început să aibă relaţii sexuale, însă, imediat ce a aflat că prietena sa nu este tocmai cuminte, adolescentul a renunţat la a mai ieși cu fata.

like facebookÎn schimb, el a dat numărul de telefon unui prieten, iar acesta altora din grup, astfel încât nu mai puţin de alți şase tineri au ajuns să profite de naivitatea fetei. Îngrijorător este faptul că minora a întreţinut, într-o oră, relaţii sexuale cu trei tineri, în casa unuia dintre „prieteni”. Singura pretenţie a copilei era ca după ce băieţii făceau sex cu ea să o ducă înapoi acasă.

Fata a postat fotografii provocatoare pe contul său de Facebook, invitându-i pe prieteni să îi facă avansuri
Fata a postat fotografii provocatoare pe contul său de Facebook, invitându-i pe prieteni să îi facă avansuri

Când a aflat de grozăviile fiicei sale, mama minorei a depus plângere la Poliţie şi s-a demarat o anchetă. Cinci dintre tineri au fost acuzaţi de act sexual cu un minor, iar doi au calitatea de martori neputând fi traşi la răspundere din cauza vârstei sub 18 ani.

În faţa anchetatorilor majoritatea au recunoscut faptele, însă unii au spus că fata părea de 16-17 ani, nicidecum de 13. Procurorii au dispus efectuarea unei examinări medico legale, iar specialiştii au examinat tânăra şi au precizat că vârsta aparentă, după înfăţişare, arată de 13-14 ani, ceea ce a contrazis argumentele celor care vroiau să scape nepedepsiţi.

Cei cinci au ajuns să fie trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

 

7 thoughts on “Sex la 13 ani! O puştoaică şi-a făcut de cap cu nu mai puţin de şapte băieţi

    1. Tu crezi ca toti parintii stiu ce fac copii, ea spune ca se duce la scoala si ajunge cu totul si cu totul in alta parte asa ca hai sa nu comentam daca nu cunoastem tema zic

  1. sunteti voi sigur ca 7??? se stie foarte bine ca au fost peste 20 :))) , documentati-va mai bine :))) dar fie 7 data asta si o face si in continuare :))) deci nu e nimic nou

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *