Cunoscut botoșănean părăsit de iubită din cauza celebrității sale

geaninaUnul dintre cei mai cunoscuți botoșăneni a fost părăsit de iubită tocmai din cauza celebrității sale. Presiunea mediatică la care a fost supusă iubita lui Petru Mircea a dus la despărțirea lor, scriu jurnaliștii de la Cancan.ro.

In 2010 Madalina Manole a recurs la un gest extrem, pe fondul unei depresii care ii macina sufletul de ani buni. Ea a inghitit o cantitate mare de insecticid si a decedat dupa cateva minute, lasand in urma un sot vaduv si un fiu de numai un an. De atunci, au tot existat zvonuri conform carora Petru Mircea si-ar fi refacut viata, insa el a negat de fiecare data acest lucru.

petruZilele trecute au aparut informatii conform carora Petru Mircea s-ar iubi cu o tanara de 23 de ani. Originara din Calarasi,Geanina Manea este interpreta de muzica populara si profesoara la un liceu din Capitala. Ea a avut o relatie de cativa ani cu un tanar din orasul natal,insa l-a parasit atunci cand a inceput sa aiba sentimente pentru sotul Madalinei Manole. Geanina si Petru Mircea s-au cunoscut la concerte,apoi au inceput sa colaboreze la un nou album al cantaretei. Petrecand mult timp impreuna, cei doi s-au indragostit unul de celalalt.like facebook

Duminica insa, tanara nu a mai rezistat presiunii mediatice si a dat bir cu fugitii:

Nu stiu daca a trimis-o Petru Mircea, constient ca paparazzi vor fi pe urmele ei,ori daca ea a plecat. A fost foarte afectata de cuvintele spuse de parintii Madalinei Manole, de faptul ca toata viata i-a fost pusa pe tapet. Geanina a vrut sa recunoasca relatia, dar nu a lasat-o Petru Mircea„, a declarat un apropiat al acesteia, pentru CANCAN.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *