Scrisoare deschisă de felicitare adresată fostului arhitect șef al județului

Constantin Ilisei
Constantin Ilisei

O asociație care apără interesele de mediu ale locuitorilor din Botoșani a adresat o scrisoare deschisă de felicitare fostului arhitect șef al județului Botoșani, Constantin Elisei. Scrisoarea redactată de membrii Asociația E.M.A.-Ecologic- Mediu- Ambient Botosani a fost întocmită cu prilejul pensionării arhitectului șef și cuprinde aprecieri față profilul profesional și moral al acestuia.

like facebookIată conținutul  integral al scrisorii:

FELICITARE DESCHISA PENTRU UN INTELECTUAL BOTOSANEAN DE INALTA DEMNITATE UMANA SI PROFESIONALA !

STIMATE DOMNULE CONSTANTIN ILISEI – FOST ARHITECT SEF AL JUDETULUI BOTOSANI

Cu intarziere am aflat ca timpul a trecut peste anii dvs. de munca si acum sunteti proaspat pensionar!

Comunitatea botosaneana, careia i-ati fost credincios atatia ani si pe care ati slujit-o cu inalt profesionalism, respect si corectitudine, va transmite sincere felicitari pentru activitatea de ARHITECT SEF AL JUDETULUI BOTOSANI, – pentru contributia la pastrarea identitatii arhitecturale – in stransa legatura cu natura, cu dreptul la o viata normala a fiecarui locuitor al judetului, respectiv al municipiului Botosani – urmarind mai putin castigul financiar si evitand cu demnitate implicarea in “mizeriile” generate de colaboratori.

Cu aleasa pretuire, rugam pe BUNUL DUMNEZEU, sa va lumineze calea, sa va dea atata sanatate si fericire dumneavoastra si familiei dumneavoastra , incat sa ramaneti o BINECUVANTARE pentru botosaneni, pentru cei care va cunosc si va respecta!

Noi nu v-am cunoscut in mod personal, dar atitudinea dumneavoastra profesionala corecta si normala, CA OM PENTRU OAMENI, ne-a determinat sa va adresam aceste randuri.

La multi ani cu sanatate si impliniri!

84 de familii – locuitori de case – reprezentate de

Asociatia E.M.A.-ECOLOGIC-MEDIU-AMBIENT Botosani

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *