Tinerii social-democrați și-au ales liderul. Vezi cine este!

tsd judet 2Sambata, 5 decembrie, Tineretul Social-Democrat din Botoșani s-a reunit în cadrul Conferinței Județene pentru a-și alege o noua conducere. La conferința ce a avut loc în sediul PSD au participat 60 de delegați ai tinerilor social-democrați din toate colțurile județului. Aceștia au votat pentru candidații la funcțiile de președinte, președinte executiv, vicepresedinte, membru birou de conducere al Organizației Județene a TSD.

like facebookAstfel, în urma voturilor, liderul ales al tinerilor de stânga este Bogdan Buhăianu, cel care până acum a deținut funcția de președinte al Organizației Municipale TSD Botoșani. Locul său la municipiu a fost luat de către Andreea Buiuc, care va asigura interimatul până la următoarele alegeri TSD.

tsd judetLe mulțumesc tuturor colegilor care au participat la conferința județeană, le mulțumesc pentru voturile lor, și mai ales le mulțumesc pentru dinamismul și energia cu care se implică în fiecare proiect al TSD. Reafirm misiunea noastră, a tinerilor social-democrați:  crearea unui spațiu propice tinerilor ce vor să se afirme în politica locală”, a declarat președintele ales al TSD Botoșani, Bogdan Buhăianu.

În urma voturilor exprimate,funcția de președinte executiv al TSD Botoșani a revenit Cristinei Anton, liderul TSD Dorohoi.

Conferința județeană de sambata, 5 decembrie face parte din suita de alegeri TSD din toată țara ce preced Congresul TSD din 12 decembrie, la București. Noua echipa va reprezenta județul Botoșani și plecăm cu mandatul de a obține o mai mare recunoaștere pe plan național”, a declarat noul președinte executiv, Cristina Anton.

tsd judet3 (2)Secretar a fost desemnat Andreea Cocoi iar vicepreședinți Claudiu Doroftei, Andrei Apetrei, Ovidiu Ștefănucă, Laura Pătrași, Andreea Buiuc, Alexandra Huțu, Robert Atanasoaie.

Alături de tinerii social-democrați, la Conferința Județeană, au participat și liderii PSD, primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, vicepreședinții PSD, Doina Federovici, Tamara Ciofu, Mihai Tincu si secretarul general, Mihaela Huncă .

 

 

 

 

 

One thought on “Tinerii social-democrați și-au ales liderul. Vezi cine este!

  1. 60? In poza sunt doar vreo 30. Ce zile a ajuns PSDul sa faca alegeri judetene la sediu cu o mana de tineri! Unde sunt vremurile glorioase de altadata cand umpleau teatre si sali de cinema. Inteleg ca tinerii s-au lamurit cine sunt cei din PSD si ce daunatori sunt societatii noastre?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *