VIDEO Mii de pachete de ţigări cărate ilegal cu un Audi A4

audi contrabanda tigari3Poliţiştii de frontieră au reuşit, la sfârşitul săptămânii trecute, o captură importantă de ţigări de contrabandă. Astfel, sâmbătă dimineaţă, poliţiştii aveau informaţii că mai mulţi cetăţeni ucrainieni ce au şi cetăţenie română făceau trafic cu ţigări.

Au urmărit două maşini marca Audi, respectiv un A6 şi un A4, iar la un moment dat, în localitatea Pomârla, doi bărbaţi au coborât din a doua maşină şi s-au urcat în prima, după audi contrabanda tigari2care au plecat. Un echipaj de frontieră a rămas la prima maşină, iar al doilea a plecat după a doua.

Poliţiştii au descoperit în maşina parcată mai multe colete cu ţigări, iar după ce al doilea autoturism a fost oprit, pasagerii au fost luaţi la întrebări. În maşină erau patru persoane, cu vârste între 21 şi 38 de ani, care au fost duşi la poliţie împreună cu autoturismul Audi A4 în care se afla ţigările.

audi contrabanda tigari1În urma verificărilor s-a descoperit 7.610 pachete de ţigări marca Marvel achiziţionate din Duty Free, în valoare de 69.175 de lei. Atât ţigările cât şi autoturismul au fost indisponibilizate.

like facebookŞoferul maşinii Audi A6 le-a spus poluţiştilor că nu ştia despre ţigări el doar îi ajuta pe cei doi care se aflau în Audi A 4 să îi ducă până la un service.

Poliţiştii de frontieră botoşaneni efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă.

audi contrabanda tigariaudi contrabanda tigari4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *