Conducerea Consiliului Județean cere atragerea răspunderii materiale a foștilor directori de la Eco-Sal

radu judeleFoștii directori ai societății Eco Sal vor fi trași la răspundere pentru modul cum au condus societatea. Reprezentanții Consiliului Judeţean vor cere atragerea răspunderii materiale a foştilor directori ai societăţii, Cristian Lazarovici și Viorel Coman, după ce în urma unor controale realizate de Curtea de Conturi și audit-ul CJ s-au constatat unele nereguli.

like facebookVom veni cu nişte proiecte de hotărâre şi consilierii vor decide care e calea. Pentru Eco Sal vom veni cu atragerea răspunderii directorilor, în baza rapoartelor de audit şi a raportului de control pe care le avem, iar la Parc Industrial vom propune plenului întocmirea unui studiu de fezabilitate pe amplasamentul de la Bucecea. La Eco Sal este o vină a celor care au condus pentru situaţia în care a ajuns societatea. Discuţiile în momentul acesta sunt inutile, documentele vorbesc„, a afirmat Radu Judele, administratorul județului, care nu a dorit să spună care este prejudiciul în cazul Eco Sal.

Societatea Eco Sal nu a avut nicio activitate, însă în anul 2014, de exemplu, cheltuielile de personal au fost de aproape 57.000 lei, iar cele de exploatare de 71.000 lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *