FOTO S-a aprins iluminatul ornamental de sărbători și s-a deschis „Orășelul copiilor” din Botoșani

oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescuPuhoi de lume la deschiderea Orășelului copiilor care a avut loc duminică după amiază în parcul Mihai Eminescu. Atracția cea mai mare a botoșănenilor a fost de departe tunelul de lumini galbene care face legătura între lac lângă care a fost amplasat un decor de poveste cu personaje precum Crăiasa Zăpezii cu un mini tunel prin care zecile de copii prezenți au făcut rând duminică seară pentru  a intra.

Tunelul de lumini care duce spre foișorul din parc a fost luat cu asalt de botoșănenii care au dorit să simtee feeria sărbătorilor de iarnă. Cu ocazia deschiderii orășelului, a fost inaugurat și foișorul din parc pentru care construcția a început în vara acestui an. Sute de copii și părinți au înconjurat foișorul în fața căruia ansamblul Doina de la Costești a susținut un scurt moment artistic.

like facebookLângă foișorul încadrat de lumină, a fost amplasat un brad înalt în jurul căruia copiii și părinții  s-au întrecut să facă fotografii și selfiuri. Mi-a plăcult foarte cum dansează oamenii și luminile”, a spus o fetiță. „Imi plac mult  luminitele si bradul”, a spus si un baietele.

La deschidere a participat şi primarul Ovidiu Portariuc alături de mai mulţi angaţi ai Primăriei precum şi mai mulţi membri PSD.

Municipalitatea  a anunțat cu această ocazie că evenimente dedicate copiilor vor avea loc în fiecare zi în parc.

Tot duminică seară au fost deschise şi luminile de sărbători în tot oraşul, iar o altă zonă aglomerată a oraşului a fost Pietonalul Unirii. Părinţii şi copii au admirat fostele fântâni arteziene transformate în zone pline de culoare.

oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu1oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu2oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu3oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu4oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu5oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu6oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu8oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu9oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu10oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu11oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu12oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu15oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu17oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu16oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu18oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu20oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu21oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu22oraselul copiilor deschidere parc mihai eminescu23lumini sarbatori iarna craciunlumini sarbatori iarna craciun1lumini sarbatori iarna craciun2lumini sarbatori iarna craciun3

One thought on “FOTO S-a aprins iluminatul ornamental de sărbători și s-a deschis „Orășelul copiilor” din Botoșani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *