Două blocuri cu zeci de apartamente, scoase la vânzare. Unde sunt situate și ce preț au!

blocuri MBB Constructii din cartierul Bucovina BotosaniDouă blocuri cu zeci de apartamente din municipiul Botoșani au fost scoase la vânzare la un loc. Este vorba despre două imobile cu apartamente de două și trei camere situate în cartierul Bucovina.

Ele au fost scoase la vânzare de firma de consultanță You and Me Imob cea care valorifică bunurile devenite proprietatea Bancpost, ca urmare a executării unor garanții pentru credite bancare.

like facebookBlocurile au fost ridicate de compania MBB Construcții, însă au devenit proprietatea băncii din cauza nerambursării credibitului.

Construcțiile cu 70 de apartamente dispun de parcare privată la subsol, geamuri termopan, finisaje exterioare, locuri de joacă. În acele blocuri sunt apartamente cu 2 camere cu o suprafata de 56 mp, apartamente cu 3 camere avand suprafata de 89 mp.

Suprafata totala a celor doua blocuri este de 6.100 mp construiti dintre care 5.300 mp utili la care se mai adauga si o suprafata de 3100 mp teren.

Prețul cerut de firma de consultanță este de 840.000 euro plus TVA.

Două blocuri de locuinţe construite de MBB, abandonate în cartierul Bucovina

blocuri MBB Constructii din cartierul Bucovina- Botosani blocuri MBB Constructii din cartierul Bucovina -Botosani blocuri MBB Constructii din cartierul Bucovina Botosani

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *