Noi critici privind desființarea maternității de la Săveni: În loc să se ia măsuri ca să se creeze niște condiții mai bune, se încearcă desființarea acesteia

bebelus la spitalLiderul Sanitas Botoșani a criticat din nou măsura conducerii Spitalului Județean privind desființarea Compartimentului de obstetrică-ginecologie și neonatologie de la Secția Săveni. Octavian Dumitru a spus că nu este normal ca județul Botoșani să rămână doar cu două maternități, în timp ce județelul Suceava să aibă șapte sau Neamț, de exemplu, patru.

like facebookCeea ce este mai trist este faptul că se încearcă desființarea unei maternități, maternitatea de la Săveni. În loc să se ia măsuri ca să se creeze niște condiții mai bune, se încearcă să o desființeze. În situația asta, în județul Botoșani ar fi doar două locuri unde se pot naște copii, ceea ce este mult prea puțin”, a spus Dumitru.

Conducerea Spitalului Județean a înaintat deja la Ministerul Sănătății solicitarea privind desființarea Compartimentului de obstetrică-ginecologie și neonatologie de la Secția Săveni.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *