Liberalii resping apelul lansat de Federovici pe tema drumului Botoșani- Târgu Frumos: Dumneaei încearcă un parșiv joc la ofsaid

cristian roman la pnl botosaniParlamentarii Partidului Național Liberal resping apelul făcut de senatorul PSD Doina Federovici privind susținerea în comun a proiectului de modernizare a drumului european E 58 Botoșani- Târgu Frumos.

Ei susțin că inițiativa de semnare a unei scrisori către prim ministrul României, pentru includerea în bugetul de stat pe 2016 a sumelor destinate investiției la drumul Botoșani – Târgu Frumos, este „în fapt un cinic exercițiu de imagine a senatoarei PSD Doina Federovici. Asta în condițiile în care nici măcar nu știm încă dacă în proiectul de buget pe 2016, propus de Guvern, vor fi, sau nu, prinse sume pentru respectivul obiectiv”.

like facebookCu alte cuvinte, dumneaei încearcă un parșiv joc la ofsaid, specific practicilor PSD, în care nu vom intra. Noi, parlamentarii PNL, îi propunem doamnei senator o abordare mult mai practică, în cazul în care va fi nevoie – să facă un amendament, pe care îl vom semna și-l vom susține la vot, ba chiar vom convinge și alți colegi parlamentari să ni se alăture în acest demers. Nici măcar nu are mult de lucru în conceperea amendamentului respectiv, pentru că poate face un simplu copy-paste după cele propuse în anii anteriori de către parlamentarii liberali, amendamente pe care majoritatea reprezentată de PSD le-a respins”, se arată într-un comunicat liberal.

Parlamentarii PNL mai spu că „inițiativa senatorului Doina Federovici nu are nici un element de originalitate, pentru că astfel de demersuri au mai fost făcute în ultimii ani” și că „propunerea ei ni se se pare chiar ipocrită”.

 

One thought on “Liberalii resping apelul lansat de Federovici pe tema drumului Botoșani- Târgu Frumos: Dumneaei încearcă un parșiv joc la ofsaid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *