VIDEO Doi şoferi s-au şicanat într-o intersecţie, iar apoi s-au luat la bătaie

soferi care se iau la bataie pe strada Primaverii- BotosaniIncident neobişnuit, sâmbătă dimineaţă, pe strada Primăverii din Botoşani. Doi şoferi care s-au şicanat în intersecţia dintre strada Primăverii şi Octav Onicescu s-au luat la bătaie.

Cei doi mergeau în acelaşi sens, dinspre Capătul 1 spre Sucevei, iar în intersecţia dintre Primăverii şi Octav Onicescu au oprit la semafor, unul pe prima bandă, iar al doilea pe banda a doua.

like facebookCând semaforul s-a făcut verde, cei doi şoferi au pornit tare de pe loc, încercând să intre pe banda care se suprapune cu calea de rulare a tramvaiului. Pentru că niciunul dintre ei nu a vrut să cedeze, maşinile s-au zgâriat, iar la 50 de metri de intersecţie cei doi şoferi au oprit şi s-au luat la bătaie.

 

10 thoughts on “VIDEO Doi şoferi s-au şicanat într-o intersecţie, iar apoi s-au luat la bătaie

  1. taranul cu peugeot, daca nu mergea la dreapta de ce nu a lasat cale libera pentru ca pentru dreapta era verde intermitent.
    E adevarat ca pe asfalt este semnul si pentru inainte, dar daca tot te-ai pus pe banda aia, tineti banda , treci de intersectie si asteaptati randul in spatele masinilor parcate sa intri pe banda cealalata.

    1. Ia și vezi ca e bandă si pentru inainte si stanga,cum cealalta e pentru inainte si dreapta,se mai modifica marcajele,poartă ochelari

  2. dane, astia ca tine judeca prea mult. atat e important: ce plm cauta taranul cu golf pe banda a 2a daca mergea inainte? aia e banda de mers la stanga. ce intelegeri, ce analize, cand e clar cine a gresit de la bun inceput. ala cu golf s-a gandit sa fentezee coloana ca e e el mai cu mot.

  3. Cel cu Peugeot-ul de pe banda 1 nici nu a semnalizat „la stanga” ca schimba de pe banda 1 pe banda 2, o tasneste ca un cocalar. Putea sa il acroseze si pe cel care venea din dreapta…uita-te atent la film!

  4. se vede clar ca cel din stanga s-a incadrat prost si intradevar a vrut sa fenteze startul. acolo este doar pentru cei care o iau la stanga. din pacate nu putem scapa de acesti asazisi „soferi” sunt peste tot. asteptam politia sa se autosesizeze.

    1. Ai luat carnetul la Pitesti? Ia trage o plimbare pe Primaverii si CASCA BINE BINE OCHII: cand te incadrezi pe banda 2 si ajungi la sageata, nu vb la tel si manca seminte, uita-te ca ea indica: INAINTE si la STANGA!
      Daca te incadrezi pe banda 1 ai INAINTE si la DREAPTA! Nu mai umpleti comentariile cu tampenii! Astept sa te mai testeze „la oras” vreun politist ca n-ai treaba cu realitatea!

  5. Orele 08.15, 08.20. Sens giratoriu G.Enescu cu M. Eminescu. Eu semnalizez de pe G. Enescu sa intru pe M. Eminescu pe banda interioara, el pe banda exterioara sensului giratoriu. Rulam eu fac la stanga 90 grade sa intru pe bulevard, el imi taie fata sa intre el primul pe bulevard, vitezoman se baga in trecerea de pietoni imi ia fata opreste scoate prin portiera o fata de baragladina si ma injura de biserica lu aia batrana. Eu stau cuminte la 3 m in spatele lui, acolo imi era locul daca n-am arso cocalareste ca el. El porneste. Opreste la trecere pietoni la liceul de arta si cedeaza vreo 3 min. trecerea unor pietoni imaginari. Eu stau in spatele lui si astept, nu fac gesturi, nu claxonez ca stiam ca-si uitase vocabularul acasa. Mergem mai departe, el intra la sediul institutiei care are inscriptionata pe masinile de serviciu lozinca „siguranta si incredere” (bla, bla), eu merg mai departe, gandindu-ma ca poate o fi fost vorba de vreunul care este instalator, maturator, sau care face bocancii la IPJ Botosani, nicidecum sa-mi treaca prin cap ca o fi vreun „om al legii” , hai las-o-n colo. Ora 08.15-08.20 in plin centru … oleo … autoritati romane sublime. A spus cineva militian? Nu domne ei e oameni cinstiti si onesti, mai ales in trafic. Suntem parasiti, asta-i democratia originala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *