VIDEO! Intersecţia de la Carrefour, un mare haos. Ce manevre fac şoferii după desfiinţarea sensului giratoriu!

cum intorc soferii in intersectia de la Carrefour BotosaniDesfiinţarea, începând de vineri, a sensului giratoriu de la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Sucevei a creat un haos în trafic. Şoferii care nu au aflat încă de modificarea regulilor de circulaţie în intersecţia de la Carrefour aleg noi metode de a întoarce maşinile.

Pentru că o parte a fostului sens giratoriu a fost blocată cu nişte stâlpi, şoferii au găsit ca soluţie de a întoarce maşina pe trecerea de pietoni.

like facebookVă reamintim că regulile de circulație din sensul giratoriu de la Carrefour au fost schimbate de săptămâna aceasta. Astfel, şoferii care vin de pe Bulevardul ”Mihai Eminescu” şi doresc să se înscrie pe strada Sucevei, nu vor mai fi nevoiți să parcurgă sensul giratoriu, la fel și cei care vin dinspre Kaufland și vor să facă stânga spre Calea Națională.

Strada cu prioritate va fi Sucevei, iar pe celelalte străzi au fost montate indicatoare rutiere cu ”Cedează trecerea”.

De asemenea, în zonă au fost montați piloni, care nu vor mai permite conducătorilor auto să înconjoare.

6 thoughts on “VIDEO! Intersecţia de la Carrefour, un mare haos. Ce manevre fac şoferii după desfiinţarea sensului giratoriu!

  1. Aceiasi treaba am facuto si eu aseara si multi alti soferi. am ajuns in intersectie si nustiind ce sa fac m-am luat dupa alti soferi . adevarat spus ca e prea mare haosul.

  2. Pt. Sofer… Adevarul e ca daca si conduci dupa cum scrii ai cunostinte vaste in ambele domenii. Problema in ambele situatii vine de la pregatirea scolara. Una e sa fii sofer (calitate pe care ti-o asumi pe nedrept) si alta e sa fii conducator auto, adica un simplu posesor de permis de conducere!!! Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca era si un echipaj de politie in zona?! Sigur tramvaiul era salvarea pentru a trece intersectia.

  3. Intersectie de 2 lei si cativa bani.
    Sensul giratoriu e ideal intr-o intersectie aglomerata fara semafor, drept urmare sensul era bun, doar ca era DOAR gresit proiectat. (nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie de sarbatori…)
    Sensul giratoriu trebuia sa fie mai mic si sa „lase” doar tramvaiul sa treaca prin el, ceilalti sa-l ocoleasca. (ideal ar fi sa scoata linia cu tot: str. Sucevei si Primaverii, personal imi lasa impresia ca strada Primaverii nu a mai fost „imbunatatita” de multa vreme, tot din aceasta cauza, iar confortul in tramvai dus la extrema de jos)
    Trecerile de pietoni nu au ce cauta IN INTERSECTIE, in zona de asigurare la intrare pe strada principala (Sucevei) dinspre Kaufland. Si politia romana unde statea? Chiar unde soferii trebuia sa intre pe trecerea de pietoni sa se asigure, iar daca un pieton sarea pe trecere..hopa si carnetul. Marlanie, idiotenie, neprofesionalism,doar…Romania mahmura de prostie si nepasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *