Salariații Poștei Române amenință cu proteste. Vezi motivul!

protest salariati posta botosani2Angajații de la Poșta Română se plâng de faptul că nu au beneficiat și ei de majorări salariale, asemeni celorlalte categorii de bugetari, însă s-au trezit luna aceasta trimiși într-o zi fără plată. Problema acestora a fost ridicată de liderul BNS, Vasile Chiru, vineri, la întâlnirea sindicate-patronate-parlamentari, organizată de Instituția Prefectului.

like facebookLa toți li s-au mărit salariile iar ei nu sunt nici în car, nici în teleguță. Când este vorba să li se ia din salarii, atunci sunt funcţionari, când e vorba să le dea, nu mai sunt funcţionari. Mi se pare o aberație. Acum, ca să se facă economie, nu din salariile șefilor, ci ale salariaților, li s-a zis că luna aceasta vor lua câte o zi fără plată. Acești oameni au fost totdeauna vitregiți prin condițiile de muncă și se trezesc că o să aibă și o zi mai puțină la salariu. Să se ia măsuri cu acei șefi care nu se mai satură de salarii și premii”, a spus Chiru.

El a spus că nu este exclus la angajații de la Poștă să declanșeze noi acțiuni de protest.

 

 

One thought on “Salariații Poștei Române amenință cu proteste. Vezi motivul!

  1. Scoateti politicul din conducerea postei si poate mai are o mica sansa !
    A iesit degeaba in strada generatia tanara daca institutiile de stat functioneaza in acelasi mod defect: coruptia, pilele, salarii nesimtite ale conducerii si nimic in rest !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *