Vindea haine de firmă pe internet. Poliţiştii i-au percheziţionat casa

perchezitii botosaniPoliţiştii din Botoşani au efectuat, vineri dimineaţă, o percheziţie la locuinţa unui tânăr din judeţul Botoşani, care vindea haine de firmă pe internet.

Este vorba de un tânăr de 25 de ani din Vorona la locuinţa căruia poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botosani au identificat şi ridicat 49 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte inscripţionate cu însemnele unor mărci înregistrate şi care prezintă suspiciuni de contrafacere, în valoare de aproximativ 2.100 lei.

like facebookDin cercetările efectuate până în prezent a rezultat că C. D. oferea spre vânzare şi comercializa astfel de produse prin intermediul internetului, cu încălcarea prevederilor legale.

Tânărul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de produse care poartă o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată,

Totodată, la locuinţa persoanei, au fost identificate şi ridicate, 107 pachete de ţigări de diferite mărci, în valoare de aproximativ 1.100 lei, de provenienţă Republica Moldova,  pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă şi despre care persoana cunoştea că provin din activităţi de contrabandă, astfel incat cercetările în cauză au fost extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, vineri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *