Primăria Botoșani ”bombardată” de petiții online

Primaria BotosaniZeci de botoșăneni au descărcat aplicaţia „Botoșani City Report” și au trimis on-line diverse petiții către municipalitate. Cele mai importante probleme semnalate țin de asfaltarea unor străzi secundare, de iluminatul public, însă cetățenii cer ca polițiștii locali să fie mai prezenți pe străzi, îndeosebi în Centrul Vechi. Numai în prima zi de la lansarea aplicației, Primăria Botoșani a fost bombardată cu peste 70 de petiții.

like facebookAu fost diverse mesaje cu aprecieri privind aplicația, că s-a ușurat modul de comunicare cu cetățenii, sugestii, petiții privind unele probleme edilitare. Unule s-au rezolvat, altele nu țin de competența primăriei. Sunt multe probleme care țin de Nova Apaserv sau de Eon , dar lumea le percepe ca fiind în atribuțiile noastre. Ne bucurăm că din prima zi a avut o asemenea deschidere și cetățenii au interacționat cu noi”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Aplicația este funcțională pe dispozitive mobile de tip smart-phone sau tabletă pe care rulează sistemul de operare Android, putând fi descărcată din Google Play căutând „Botoșani City Report” sau oricare dintre aceste trei cuvinte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *