Află ce filme poţi vedea la CineGrand în perioada 4-10 decembrie!

Fb 04.12-10.12.2015Cinematograful CineGrand revine cu o nouă ofertă pentru săptămâna 27 noiembrie-3 decembrie. Iubitorii de film au de ales între 18 producţii, animaţii, comedii, acţiune, SF şi dramă îi aşteaptă pe clienţii CineGrand.

Savva este o animaţie lansată pe marile ecrane. Într-o pădure fermecată îndepărtată, locuitorii au uitat de mult ce înseamnă pericolul, până când într-o zi armonia şi liniştea tuturor este distrusă de făpturi malefice care le atacă sătucul.

like facebookSavva, un băieţel ascultător de 9 ani, reuşeşte să scape şi să se ascundă de răufăcători. Acum, întreaga răspundere pentru salvarea familiei şi a satului îi revine curajosului băiat care trebuie să găsească o soluţie miraculoasă. Singur într-o pădure uriaşă, Savva ajunge să cunoască noi personaje fabuloase şi să îşi facă prieteni de nădejde.

The Peanuts Movie spune povestea lui Snoopy ce pornește  în  cea  mai  mare  misiunea  a  sa:  el  şi  echipa  lui  iau  cerul  cu  asalt  ca  să-şi  ducă  la  capăt răzbunarea, în timp ce cel mai bun prieten al lui, Charlie Brown, începe acasă propria lui călătorie epică.

 

The Night Before este o altă producţe lansată de cinematograf. Ethan (Joseph Gordon-Levitt), Isaac (Seth Rogen) şi Chris (Anthony Mackie) sunt prieteni din copilărie, iar în ultimii zece ani, petrecerea lor de Crăciun s-a lăsat cu excese de toate felurile şi râsete cu lacrimi.  Acum, fiindcă se află în pragul maturităţii, iar această tradiţie este gata să apună, ei încearcă să petreacă un Crăciun de neuitat, mergând la Nutcracka Ball – cea mai grozavă petrecere din Ajunul Crăciunului.

Krampus este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Crăciunului care aruncă o lumină insolent de fantezistă asupra sărbătorii preferate a copiilor din toată lumea.

Când familia sa disfuncţională se ceartă pe tema sărbătorilor, tânărul Max (Emjay Anthony) îşi pierde interesul şi refuză să se mai bucure că vine Crăciunul. Dar habar nu avea că cei care îşi pierd spiritul de sărbătoare dezlănţuie furia lui Krampus, o forţă demonică din vremuri străvechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred în Crăciun.

Asupra familiei lui Max se dezlănuie iadul, căci toate îndrăgitele simboluri de Crăciun prind viaţă şi îi aruncă în asediu, învrăjbindu-i unul împotriva altuia, declanşând un adevărat război pentru supravieţuire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *