O firmă de construcţii, implicată într-un scandal de 300.000 de euro, şi-a cerut insolvenţa

Complex case San Remo- Portariuc BotosaniO cunoscută firmă de contrucţii, implicată într-un scandal în care este acuzată de un prejudiciu de 1,4 milioane de lei, şi-a cerut insolvenţa.

Este vorba despre societatea TS Beton SRL, cea care a construit complexul rezidenţia San Remo de la Lebăda. Administratorul firmei, Neculai Bâlbă, a depus la Tribunalului Botoşani o cerere privind deschiderea procedurii. În paralel, procurorii au instituit sechestru pe averea acestuia, un apartament, o livadă şi mai multe bunuri evaluate la 130.000 de euro.

like facebookTotul a început în vara anului 2013, când dezvoltatorul complexului a depus o plângere penală în care susţinea că societatea de construcţii a decontat fictiv materiale ce figurau ca utilizate, precum şi lucrări nerealizate.

Investiţia de peste două milioane de euro în întregul complex de case şi apartamente a fost umflată- susţin beneficiarii- printre altele cu 200 de metri cubi de beton, instalaţii sanitare, precum şi materiale de finisaj.

Construcţia complexului s-a realizat în perioada 2010-2012, însă după finalizare, dezvoltatorii au fost nevoiţi să înlocuiască toată instalaţia sanitară la apartamente, pe motiv că lucrările făcute de TS Beton nu corespundeau.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *