189 de elevi botoşăneni vor fi premiaţi de Primărie și Inspectoratul Școlar în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Educație

gala excelentei 7Cei mai buni elevi botoșăneni vor fi premiați, pe 9 decembrie, în cadrul Galei Premiilor de Excelență în Educație, eveniment organizat de Primăria Botoşani şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.  Pe lângă diplome, cei 189 de olimpici vor fi recompensați și cu bani. De asemenea, profesorii care i-au pregătit, 146 la număr, vor fi premiați.

like facebookAnul acesta vom continua evenimentul început în anii trecuți, și anume Gala Premiilor de Excelență în Educație. Vom premia toți elevii cu rezultate deosebite la concursurile naționale, internaționale, olimpiade, dar și profesorii coordonatori. Vreau să reamintim cetăţenilor că educaţia rămâne o prioritate pentru noi şi nu doar investiţia în infrastructură. E nevoie să susţinem şi motivaţia profesorilor şi a elevilor”, a spus primarul Ovidiu Portariuc.

El a precizat că în ultimii trei ani investiţiile în sistemul de învăţământ din Botoşani au crescut de aproximativ patru ori, de la aproximativ 200.000 de euro pe an s-a ajuns la 800.000 de euro investiţi.

Consilierii locali au fost convocați vineri, în ședință de îndată, pentru a vota proiectul de hotărâre prin care se alocă bani pentru premiere. Bugetul alocat la începutul anului pentru acest eveniment se ridică la 50.000 lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *