FOTO Doi copii rămaşi orfani după ce tata le-a omorât în bătaie mama. Vezi ce a spus suspectul în faţa anchetatorilor!

crima durnesti gigel rotarescu2Doi copii, de 13 şi 10 ani, au rămas orfani după ce tatăl lor le-a bătut mama până ce a omorât-o.

Gigel Rotărescu, de 36 de ani, din comuna Durneşti a fost adus, joi dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani pentru a fi audiat după ce a fost reţinut, marţi seară, sub acuzaţia de omor. Bărbatul le-a spus că în noaptea de luni spre marţi a avut un conflict cu soţia sa, Aurelia Rotărescu, după ce a ajuns acasă şi a găsit-o beată.

like facebookA lovit-o, iar a doua zi dimineaţă când a văzut că nu mai mişcă a anunţat salvarea şi poliţia. În faţa procurorilor a spus că i-a dat câteva palme, însă de fapt femeia a fost călcată în picioare la propriu suferind ruptură de splină, de ficat, coaste rupte şi plămâni perforaţi. Cei doi copii nu erau acasă şi au auzit doar a doua zi de grozăvia tatălui lor.

Procurorii au dispus, miercuri seară, reţinerea lui şi joi se vor prezenta la instanţă cu propunerea de arestare preventivă.

3 thoughts on “FOTO Doi copii rămaşi orfani după ce tata le-a omorât în bătaie mama. Vezi ce a spus suspectul în faţa anchetatorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *