Mercedes radiat din circulație în Germania, descoperit la Rădăuţi Prut

politie frontieraPoliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat un bărbat care s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un autoturism radiat din circulaţie de către autorităţile din Germania din data de 25 iunie. 

La începutul acestei săptămâni, în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, judeţul Botoşani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Corneliu D., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 31 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Germania.

like facebookLa controlul specific, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul este radiat din circulaţie de către autorităţile din Germania din data de 25 iunie. Cu privire la cele constatate bărbatul a declarat că nu are cunoştinţă de neregulile constatate de lucrătorii noştri.

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul, neînmatriculat sau neînregistrat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *