Procurorii DNA iau păcănelele din Botoșani la verificat. La final se va cunoaște prejudiciul

masina jandarmi in fata la jocuri de noroc lion1Inspectorii de la Serviciul Judeţean de Metrologie, precum şi cei de la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc vor demara ample controale în aceste zile la păcănelele ce au fost sigilate de procurorii DNA în urma descinderilor efectuate în cursul lunii trecute la afacerile derulate de Viorel Dănuţă şi Costel Calistru.

Practic, inspectorii urmează să expertizeze aparatele ce sunt suspecte a fi ilegale şi să stabilească un prejudiciu în dosarul în care cei doi oameni de afaceri sunt anchetaţi.

Potrivit anchetatorilor, aproximativ 60% din jocurile pe care le deţin cei doi, respectiv peste 2000 de aparate, sunt ilegale. Fie au modificate softurile astfel încât să nu înregistreze toate veniturile şi implicit să plătească impozite mai mici, fie nu au autorizaţie de funcţionare şi atunci toate veniturile intrau în buzunarul lor.

like facebook În prezent Costel Calistru se află în arest preventiv, iar Viorel Dănuţă în arest la domiciliu. De asemenea un inspector de la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, Ioan Teodorescu, se află în spatele gratiilor după ce, în schimbul unor sume de bani, iar fi ajutat pe cei doi să facă aceste ilegalităţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *