FOTO Un botoşănean aflat la volanul unui BMW a provocat un accident cu cinci victime

bmw izbit in stalp2Graba unui şofer şi neatenţia unui şofer botoşănean au băgat cinci oameni în spital, au distrus două maşini şi au rupt un stâlp de iluminat. Bărbatul a provocat, marţi seară. un accident în localitatea Viişoara, judeţul Bistriţa Năsăud, după ce a făcut o depăşire neregulamentară.

Accidentul s-a petrecut la ieşire din Viişoara spre Beclean, în apropiere de benzinăria GomarLux. Şoferul unui BMW înmatriculat în Botoşani, un tânăr de aproximativ 25 de ani a vrut să facă o depăşire neregulamentară, printr-o zonă accident taxiunde drumul era marcat cu linie continuă. Şoferul nu a observat că un taxi aflat în faţa sa făcea un viraj la stânga şi l-a lovit în plin.

„Eu vroiam să intru pe o stradă secundară, eram deja încadrat, semnalizasem şi a venit lansat. Nici nu a mai apucat să frâneze, m-a lovit”, povesteşte şoferul taxilui.

Din taxi autoturismul BMW a ricoşat înt-un stâlp de beton bmw izbit in stalp3pe care l-a rupt. Stâlpul a rămas sprijinit de BMW. În urma impactului cinci persoane au ajuns la spital: trei pasageri din taxi şi două persoane aflate în maşina înamtriculată în Botoşani.

Traficul s-a desfăşurat cu dificultate preţ de câteva zeci de minute, în zonă fiind prezenţi poliţiştii de la rutieră pentru a-l dirija.

De asemenea, la locul accidentului a ajuns şi o echipă de la Electrica pentru a evalua pagubele şi pentru a ajuta la ridicarea stâlpului rupt.

Sursa: Bistriţeanul.ro

bmw izbit in stalp1bmw izbit in stalp

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *