Botoşăneanul căsătorit cu Mădălina Manole s-a cuplat cu o solistă de muzică populară

petru mirceaPetru Mircea încheie poate primul an în normalitate după tragica dispariţie a celei ce i-a fost soţie şi pe care a iubit-o nespus, Mădălina Manole. La cinci ani de la moartea artistei, muzicianul se află într- o relaţie sentimentală, tot cu o artistă, o frumoasă şi talentată solistă de muzică populară, Geanina Manea, scrie ziarul Libertatea. 

Povestea lor s-a născut la începutul anului acesta, însă discreţia a fost regula de bază pe care amândoi au respectat- o. Motiv pentru care au prins viaţă multe zvonuri despre presupuse relaţii ale muzicianului, care – se destăinuia apropiaţilor – a devenit efectiv imun la toate acuzele veninoase venite, credea el, mai ales din familie.

like facebookDin culisele acestei relaţii… Cei doi s-au întâlnit deseori pe linie profesională, la evenimente concertistice mari – el, în calitate de inginer de sunet şi director muzical al evenimentelor, iar bruneta, ca artistă -, colaborări în legătură cu care nici unul dintre cei doi nu a anticipat că vor conduce la o relaţie serioasă.

Se poate spune că muzica a fost cea care i-a apropiat şi-i poartă spre un viitor comun, experienţa profesională în domeniul muzical a lui Petru fiind modelantă pentru cariera charismaticei interprete originare din Piteşti.

Coincidenţă neaşteptată în cariera ei

Persoană deosebit de discretă, Geanina se bucură de o bună reputaţie în branşa muzicii populare, deoarece nu acceptă să “mondenizeze” genul precum au făcut- o multe dintre colegele sale de breaslă şi dă multă autenticitate repertoriului său.

Coincidenţă, au ba, primul album al artistei, realizat cu cel mai bine cotată orchestră populară românească, “Lăutarii” din Chişinău (condusă de Nicolae Botgros), editat la sfârşitul anului trecut, când nu era împreună cu văduvul Mădălinei Manole, se numeşte “Ia să-mi spui, puiule dragă!”.

Superrelaţie cu Petru jr

Geanina a reuşit să spargă scutul de protecţie ridicat de Petru după moartea Mădălinei, demonstrând că nutreşte sentimente absolute sincere faţă de fiul lui. Petru jr are o relaţie de prietenie incredibilă cu iubita tatălui său.

Apropiaţii spun că Geanina se implică serios în educaţia puştiului de şase ani: îl ajută cu pregătirea şi proiectele pentru şcoală şi încearcă să-i impună principii de viaţă sănătoase, spre satisfacţia şi bucuria tatălui său, care, în toţi aceşti ani, a realizat că micuţului i-a lipsit o mamă.

Sursa: Libertatea

 

2 thoughts on “Botoşăneanul căsătorit cu Mădălina Manole s-a cuplat cu o solistă de muzică populară

  1. Multa lume rea si invidioasa, mincatoare de kkt.Inclusiv Eugenia Manole , clar vazatoarelle si toti comentatirii de doi lei in frunte cu tiganusul Brancu.
    Sa le traiasca dusmanii si sa-i vada fericiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *