VIDEO Parada militară, principala atracţie a publicului de Ziua Naţională

manifestari in Centrul Vechi al Botosaniului de ziua nationala a Romaniei- 2015 (85)Parada militară a constituit, ca şi în anii precedenţi, principala atracţie a manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României.

Cele câteva sute de persoane adunate în Centrul Vechi au aplaudat militarii de la Garnizoana Botoşani, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Jandarmerie,  dar şi poliţiştii, poliţiştii de frontieră şi poliţiştii locali care au făcut parte din Garda de Onoare.

like facebookÎn mulţimea care a aplaudat militarii s-au aflat autorităţile locale, politicienii, preoţi şi foarte mulţi copii.

manifestari in Centrul Vechi al Botosaniului de ziua nationala a Romaniei- 2015 (85)manifestari in Centrul Vechi al Botosaniului de ziua nationala a Romaniei- 2015 (85)manifestari in Centrul Vechi al Botosaniului de ziua nationala a Romaniei- 2015 (85)manifestari in Centrul Vechi al Botosaniului de ziua nationala a Romaniei- 2015 (85)manifestari in Centrul Vechi al Botosaniului de ziua nationala a Romaniei- 2015 (85)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *