Un tânăr beat criță și fără permis s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

sirene-politieUn tânăr a ajuns cu mașina într-un șanț de beat ce era. Evenimentul rutier a avut loc duminică, pe raza satului Gulia din oraşul Dolhasca.

Polițiștii deplasați la faţa locului, au identificat pe DJ 208S, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei de deplasare și pe conducătorul auto, un tânăr de 27 de ani, din judeţul Botoşani, scrie SuceavaNews.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

like facebook„Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat și faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere, iar autoturismul este neînmatriculat, numerele de înmatriculare provizorii fiind expirate. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, potrivit reprezentanților Poliției Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *