VIDEO Ziua Naţională a României marcată de oficialităţi și sute de botoșăneni în Centrul Vechi

ziua nationala1Ziua Naţională a României a fost marcată, marţi dimineaţă, de oficialităţile botoşănene în Centrul Vechi al municipiului Botoşani.

Liderii din administraţie şi membrii partidelor politice s-au adunat în faţa Palatului Administrativ şi au pornit, alături de militari, poliţişti şi jandarmi, spre Centrul Istoric.

Delegaţia condusă de prefectul Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean Gheorghe Sorescu şi primarul Ovidiu Portariuc a fost întâmpinată de plutoane de milititari, jandarmi, mascaţi de la poliţie, poliţia de frontieră şi poliţia locală. Totuşi prezenţa oamenilor a fost una dintre cele mai slabe din ultimii ani, în ciuda unor temperaturi pozitive.

like facebookUn sobor de 22 de preoţi a oficiat o slujbă în faţa monumentului eroilor, iar apoi a urmat defilarea gărzii de onoare. Oficialităţile au ţinut discursuri istorice şi manifestările s-au încheiat cu depuneri de coroane şi jerbe de flori la monumentul eroilor.

ziua nationalaziua nationala3ziua nationala2ziua nationala4ziua nationala5ziua nationala6ziua nationala7ziua nationala8ziua nationala9ziua nationala10ziua nationala11ziua nationala12ziua nationala13zi nationalazi nationala1zi nationala2zi nationala3zi nationala4zi nationala5

 

 

One thought on “VIDEO Ziua Naţională a României marcată de oficialităţi și sute de botoșăneni în Centrul Vechi

  1. Un sobor de 22 de preoţi a oficiat o slujbă în faţa monumentului eroilor, iar apoi a urmat defilarea gărzii de onoare. Oficialităţile au ţinut discursuri istorice şi manifestările s-au încheiat cu depuneri de coroane şi jerbe de flori la monumentul eroilor. Un sobor de 22 de preoți????????????mai e puțin si or sa participe mai mulți preoți decât militari sau decât asistenta!!!!!!?????

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *