Măsuri dispuse de prefect pentru prevenirea blocajelor cauzate de zăpadă

videoconferintaDate fiind atenţionările de cod galben de ninsoare de la nivelul judeţului, prefectul Costică Macaleţi a solicitat autorităţilor judeţene să ia măsuri pentru evitarea diverselor blocaje ce pot fi cauzate de zăpadă.

like facebookAstfel, o solicitare scrisă a fost adresată centrului de dializă, pentru ca persoanele cu deficienţă renală cronică să fie transportate din timp, astfel încât să beneficieze de tratamentul strict necesar. Totodată, reprezentantul Guvernului în teritoriu a solicitat servicii de permanenţă şi funcţionarea comandamentului format din reprezentanţi ai instituţiilor implicate în activitatea de deszăpezire. Atenţia sporită va fi cu atât mai necesară cu cât de Ziua Naţională angajaţii de la stat beneficiază de o minivacanţă de patru zile libere.

Măsurile, ce includ o nouă verificare a stocurilor şi a utilajelor, au fost comunicate de prefectul Costică Macaleţi şi în cadrul videoconferinţei cu Guvernul, desfăşurată vineri, 27 noiembrie, la ora 10,00. Cu această ocazie, prefecţii, dar şi miniştrii de resort, sub conducerea premierului Dacian Cioloş, au prezentat măsurile luate până în prezent pentru gestionarea problemelor puse de sezonul rece.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com