“O carte în plus, o minte luminoasă” – invitaţie la lectură

biblioteca judeteana botosaniJoi, 26 noiembrie, de la orele 11.00 la Sediul Filialei nr 1 a Bibliotecii Judeţene “Mihai Eminescu” are loc activitatea culturala ,, Invitaţie la lectura”.

Participanţi la manifestare vor fi elevii clasei a 3-a B de la Şcoala nr.17 Botoşani, iar publicul va fi alcătuit din părinţii micuţilor.

Temele alese ,, O carte în plus, o minte luminoasa” şi ,,Importanţa şi necesitatea lecturii” işi propun să promoveze interesul pentru lectură si necesitatea acesteia în viaţa si formarea tânărului de mâine.

like facebookActivitatea se va desfaşura sub forma unui colocviu la care participă elevii alături de parinţi,  sub indrumarea cadrului didactic, prof.invatător primar Luminiţa Zvinca si a bibliotecarelor Daniela Hriţuleac si Branduşa Coteţ.

Se vor purta dicuţii despre importanţa cărţii şi lecturii, atât pentru viitor, cât şi în ceea ce priveşte activităţile de zi cu zi, precum rezultatele mai bune obţinute la şcoală. La sfarsitul  activitatii, în aplauzele părinţilor,  copiilor li se vor inmâna diplome din partea bibliotecii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *