Unic în România! O firmă de transport oferă gratuitate pentru bătrânii de peste 75 de ani

sediu apetrans BotosaniO societate de transport din Botoșani a lansat, începând de miercuri, o ofertă cu totul și cu totul inedită în România. Aceasta a decis să asigure transport gratuit pentru toate persoanele care au vârsta de peste 75 de ani.

Măsura a fost adoptată de compania de transport Apetrans și este valabilă atât pe cursele județene, cât și cele care leagă Botoșaniul de alte județe ale țării.

like facebookPotrivit managerului Apetrans, Marian Apetrei, pentru a călători gratuit, vârstnicii de peste 75 de ani nu au nevoie de niciun tichet de pensionar, de veteran sau de handicap. Ei trebuie să se prezintă la autocar doar cu buletinul sau cartea de identitate, în baza căreia este stabilită vârsta pasagerului.

Pensionarii vor putea ajunge gratuit la Bucureşti, Bacău, Focşani, Buzău, Timişoara, Arad, Braşov, Sibiu sau Deva, dar şi la Dorohoi, Darabani sau alte localităţi din judeţ.

Ne gândim că fiecare dintre noi vom ajunge bătrâni, iar în zilele de astăzi bătrâneţea este cea mai înjositoare perioadă a vieţii unui om. Am asistat la o scenă care mi-a stârnit efectiv compasiunea şi acest fapt m-a determinat să iau decizia de a le asigura gratuitate”, a afirmat Marian Apetrei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *