Patronul de la Tex în arest la domiciliu. Cel de la Rediu rămâne după gratii

viorel danuta la dna suceava
Viorel Dănuță, la intrarea în sediul DNA Suceava

Decizie surprinzătoare luată, marţi, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul patronilor jocurilor de noroc. Astfel, în cazul lui Viorel Dănuţă judecătorii au înlocuit măsura arestului prveentiv cu cea a arestului la domiciliu, iar în cazul lui Costel Calistru şi inspectorului Ioan Teodorescu s-a menţinut arestul preventiv. Patronul de la Tex a scăpat de arestul preventiv pentru că şi-a recunoscut faptele, în schimb ceilalţi doi au negat acuzaţiile

 

Patronul de la Rediu şi inspectorul de la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc vor sta închişi până cel puţin la data de 15 decembrie când se va pune în discuţie prelungirea sau nu a mandatelor de arestare emise pe numele lor de Curtea de Apel Suceava.

like facebookViorel Dănuţă este suspectat de comiterea unei infracţiuni de dare de mită, în timp ce Costel Calistru este suspectat de comiterea a două infracțiuni de dare de mită, o infracțiune de cumpărare de influenţă, o infracţiune de complicitate la folosirea în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, o infracţiune de instigare la dare de mită.

În cazul lui Ioan Teodorescu, anchetatorii au reţinut nu mai puțin de 11 infracțiuni de luare de mită, o infracţiune de trafic de influenţă, o infracţiune de abuz în serviciu, două infracţiuni de folosirea în orice mod de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane  neautorizate, o infracțiune de omisiunea sesizării şi o infracțiune de favorizarea făptuitorului, precum şi o infracțiune de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, toate comise în perioada august 2013- 24 octombrie 2015.

One thought on “Patronul de la Tex în arest la domiciliu. Cel de la Rediu rămâne după gratii

  1. Mai nenorocitilor de procurori.avocati.executori judecaresti si toata pleava din justitie..dati drumul la arest domiciliu pe cei ce fura milioane de euro pt ca sunteti mituiti si corupti toti inclusiv cei de la dna si sri.sa va fie rusine ca luati mii de euro salarii si patronii sau asa zisii oameni de afaceri care isi bat joc de noi amaratii de rand stau in arest la domiciliu la caldurica si cu toate conditiile.nu.nu.nu. la puscarie toti hotii.rusine justitia romana.rusine dna.rusine sri.imi este greata de voi.hai sactir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *