Alegeri în Colegiul Medicilor Botoşani. Cine sunt medicii care vor să facă parte din conducere!

colegiul medicilorUn număr de 41 de medici vor să facă parte din conducerea Colegiului Medicilor din Botoşani. Aceștia și-au depus candidaturile pentru alegerile care vor avea loc la sfârșitul acestei luni. Printre candidați se numără medici specialişti, dar şi medici de familie. În cazul în care la primul tur de scrutin nu se prezintă jumătate plus unu din medicii cu drept de vot, va fi organizat și cel de-al doilea tur al alegerilor, la interval de o săptămână.

like facebookPentru Colegiul Judeţean al Medicilor şi-au depus dosarele 22 de medici, pentru cele 13 posturi de membri în comisie şi şase supleanţi, pentru Comisia de Cenzori – cinci medici vor candida pe tot atâtea locuri, trei membri şi doi supleanţi.

De asemenea, mai sunt înscrise 14 persoane pe cele șase locuri, trei membri şi trei supleanţi,  pentru Adunarea Națională a Colegiului Medicilor. La aceste alegeri apar şi nume noi de medici cum ar fi: Ovidiu Mimor; Anton Pârvu, Delia Monica Adăscăliţei, Cristina Apetroaie sau Nicuşor Curteanu. De asemenea, au mai intrat în competiţie medicii: Radu Malancea, Romică Coşovanu, Doru Culiceanu, Ecaterina Chihaia, Constantin Pleşca, Corneliu Rotaru, Mărioara Răusanu, Ana Maria Neamţu, Constantin Moşneguţu, Liliana Haidarli.

Preşedintele Colegiului Medicilor Botoşani a fost Doru Culiceanu, însă mandatul acestuia a expirat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *