Dezmăţ sexual cu minori şi sclavagism la o stână din judeţul Botoşani

fetite violateDouă minore abuzate sexual şi doi băieţi folosiţi ca sclavi este modul de lucru la o stână din judeţul Botoşani. Mai grav este că totul ar fi fost pus la cale cu ştirea mamei copiilor.

Este vorba despre o familie din Cordăreni, tatăl celor patru copii murind, iar mama hotărând să îi dea la o stână pentru a lucra. Cele două fete au ajuns să fie bătaia de joc a ciobanilor care îşi îndeplineau toate fanteziile sexuale cu ele, iar băieţii erau puşi la muncă de dimineaţă până seara.

like facebookTotul a ieşit la iveală după ce o fată nu a mai rezistat şi a fugit de la stână ajungând la bunica ei din Cordăreni. Când a aflat povestea bătrâna a sunat la poliţie şi atunci s-a descoperit totul. După ce s-a finalizat ancheta mama copiilor, Viorica M. a fost trimisă în judecată pentru rele tratamente aplicate minorilor. Trei bărbaţi au fost trimişi în judecată pentru acte sexuale cu minori, respectiv Ştefan Bîgu, Andrei Margină şi Ionuţ Popescu.

3 thoughts on “Dezmăţ sexual cu minori şi sclavagism la o stână din judeţul Botoşani

  1. Roby, dupa cum se vede, nu esti departe de ciobanii ăia. Aici, daca nu ti-ai dat seama, este vorba de o tragedie. Tu ai copii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *