Finanțări nerambursabile preferențiale la Primăria Botoșani. O asociație câștigă banii pe un proiect după ce a dat în judecată municipalitatea

Primaria BotosaniPrimăria Botoșani a fost obligată de instanță să aloce unei organizații neguvernamentale din domeniul sportului sumele aferente unui proiect depus în 2014, dovedind astfel că fondurile alocate de municipalitate s-a acordat preferențial.

Clubul Sportiv Pam Phil Center Botoşani a dat în judecată municipalitatea după ce proiectul de anul trecut a fost declarat neeligibil.

like facebookCurtea de Apel Suceava dat câștig de cauză clubului botoșănean, astfel încât acum municipalitatea este obligată să aloce, retroactiv, o sumă de 23.448 lei pentru derularea proiectului „Campioni europeni”. Hotărârea a rămas definitivă și irevocabilă, iar Consiliul Local trebuie să rectifice, luni, bugetul local pentru a aloca această sumă.

Fondurile Clubul Sportiv Pam Phil Center vor fi cheltuite pentru participarea la competiții sportive sau organizarea de competiții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *