VIDEO Scene incredibile la Botoșani! A intrat în bar cu bărdiţa în mână și început să lovească

a intrat cu bardita in bar la Costesti- Rachiti- BotosaniUn bărbat a ajuns să distrugă un bar, ieşindu-şi practic din minţi după ce s-a declarat nemulţumit de restul pe care l-a primit în urma consumaţiei făcute.

Bărbatul a ieşit afară a luat o bărdiţă şi a început să dea cu ea prin bar speriind clienţii şi personalul. Totul a fost însă suprins de camerele de luat vedere, iar acum bărbatul este cercetat pentru distrugere. Evenimentul s-a petrecut în satul Costeşti din comuna Răchiţi la barul „La groapă”, cum este cunoscut de localnici.

like facebookÎn prim-plan a fost Gică Fuior, de 58 de ani, care a ameninţat barmanul cu bărdiţa lovind în tejgheaua barului, iar apoi a ajuns într-o altă încăpere şi a distrus mai multe televizoare. Clienţii barului s-au speriat, iar la faţa locului a ajuns şi poliţia. Patronul barului a menţionat că nu a depus plângere împotriva lui, după ce bărbatul l-a ameninţat că îi dă foc localului. Totuşi poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal.

„Am fost chemat la bar când s-a întâmplat totul şi când am ajuns el era în maşina poliţiei. Am avut o scurtă discuţie cu el şi mi-a spus că dacă voi depune plângere îmi va da foc la bar. Nu mă tem pentru mine, că am asigurare pe bar, dar îmi este grijă pentru vecini, să nu le dea foc şi caselor din jur. Sunt familii cu copii aici”, a declarat Dragoş Apetrei, administratorul localului.

 

One thought on “VIDEO Scene incredibile la Botoșani! A intrat în bar cu bărdiţa în mână și început să lovească

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *