Poliţist: Să nu vă miraţi dacă, în curând, vor începe antentatele în țară

iulian buciuleac sindicat politie politistUn poliţist botoşănean atrage atenţia asupra sistemului de apărare al ţării şi spune că în ultima perioadă au fost reperaţi imigranţi la graniţele ţării şi că există un pericol de atentate teroriste.

like facebookIulian Buciuleac, lider de sindicat, a atras atenţia asupra dotărilor poliţiştilor, cei care trebuie să asigure siguranţa cetăţenilor, dând exemplul autospecialelor de poliţie fără girofar, situaţie unică în lume. Acesta a atras atenţia şi a asupra salariilor poliţiştilor.

” Şi la noi în Botoşani au fost identificaţi trei imigranţi, doi afgani şi un pakistanez. Să nu vă miraţi dacă vor începe cât de curând şi la noi (n.r atentate). Vreau să scot în evidență faptul că noi reprezentăm apărarea și sprijiniți de dumneavoastră să fim dotați. Vreau să vă spun că avem mașini care nu au girofaruri și așa ceva cred că nu s-a întâlnit în nici o țară. Dotarea noastră este foarte precară și cu toate acestea Botoșaniul este printre cele mai sigure orașe din România. Chiar dacă se mai întâmplă câte ceva, este liniștit. Revendicările din stradă ale oamenilor au privit combaterea corupției. Gândiți-vă că acest lucru se face cu bani. Dacă nu se va avea în vedere ca poliția să fie una puternică atât din punctul de vedere al dotării cât și al salariilor, nu știu cât de bine va fi combătută corupția. Vă dau un exemplu, un polițist care face patrulă în fiecare noapte are 3000 de lei salariu, dar din această sumă este norma de hrană despre care se vorbește că va dispărea. Gândiți-vă cam cum va merge acel polițist în stradă și când dumneavoastră îl veți solicita, cam cât de repede se va deplasa. Dacă tot vrem să combatem corupția cred că ar trebui să aruncăm o privire și către sistemul de apărare”, a declarat Iulian Buciuleac, preşedintele Biroului Teritorial Botoşani al Sindicatului Naţional al Poliţiştilor.

8 thoughts on “Poliţist: Să nu vă miraţi dacă, în curând, vor începe antentatele în țară

  1. Ia uitati-va in parcarea din fata IPJ…numai masini de lux ale politistilor…din 3000 ron salar? Dar un profesor sau un medic cu 1200 ron,ce pot zice ?

  2. pai 3000 de lei are un agent de politie cu peste 15 ani vechime hahaa specificati va rog… si din 3000 face parte si norma de hrana……. si cu parcarea ipj… acolo sunt multi sefi cu salarii sensibil mai mare…

  3. 3000 lei, de unde aveti aceasta informatie d-le Buciuleac, gresit total, salariile sunt mult mai mici, doar responsabilitatile mai mari

  4. Esti foarte trist, Radule. Dar de riscuri, ce zici? Cel mai înfricoșător lucru pt un profesor sau medic estr probabil sa tranverseze strada sau să-și uite acasa umbrela când ploua.

  5. opriti- vă înţelepţilor….avem nevoie şi de profesori şi de medici şi de poliţişti.
    Nu criticaţi aiurea , toată lumea ia şpagă . Sau poate nu a- ţi fost de mult internati prin spitale să vedeti cata spaga trebuie sa dai la o operaţie(aici intra si maternitatile) ,sau poate nu mai stiti cum e cu scolile ? c-am cati bani se mai strang si la scoala si la pregatire, binenteles nefiscalizati ; ca pregatirile se fac acasa la profesori si nu intra ANAF- ul peste ei in casa. La politisti ma supara cel mai tare faptul ca au ajuns sa fie niste actori care mimeaza …si asta din cauza legilor prost elaborate a salariilor dar si a baronilor locali .

  6. Nimeni nu a obligat toti lacatusii mecanici si agricultorii sa se faca politisti…au ales asta pt ca nu ar fi putut niciodata ,repet…NICIODATA …sa devina medici…acolo se cere minte….asa ca daca nu le convin riscurile,inapoi la sapa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *