Iluminatul festiv, extins în mai multe cartiere. Vezi unde!

iluminat craciun impodobit instalatii botosani3Iluminatul ornamental festiv va fi extins iarna aceasta în mai multe cartiere din municipiu, pe lângă zona centrală a oraşului, a anunţat viceprimarul Cosmin Andrei. Acesta a precizat că inclusiv locuitorii cartierului Tulbureni se vor putea bucura anul acesta de iluminatul festiv. Municipalitatea a închiriat figurine noi, însă va fi achiziționa și ornamente în valoare de 150 mii lei.

like facebookAvem un iluminat ornamental îmbunătățit față de anii anteriori și va fi instalat în Centrul Vechi, Pietonalul Transilvaniei și Bancar, strada Marchian, strada Cuza Vodă, Sucevei, Primăverii, Tulbureni, parcul Mihai Eminescu, Bulevardul Mihai Eminescu, de la strada Sucevei până la Petru Rareș. Avem închiriate ornamente în valoare de 110 mii lei, în acești bani fiind inclus și un pod luminos în parcul Mihai Eminescu. De asemenea, în acest parc vom avea o serie de decoruri pentru a crea o atmosferă feerică pentru copii, în Orășelul copiilor, licitație estimată la 80 mii lei „, a spus Cosmin Andrei.

Ornamentele noi achiziționate vor fi montate pe Calea Națională, George Enescu, Parcul Primăriei și Parcul Mihai Eminescu și Pietonalul Unirii.

Iluminatul festiv se deschide pe 6 decembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *