A violat o femeie care putea să îi fie mamă. Inconștiența a fost pedepsită

violatoriUn tânăr de 32 de ani a violat, la beție, o femeie de 69 de ani. Agresiunea a avut loc pe 17 iunie, după ce Florin Puchia a băut, în locuința familiei, alături de mama sa și de o consăteancă.

La un moment dat, când aburii alcoolului i-au afectat creierul, Florin Puchia a trimis-o pe mama în sat să mai cumpere băutură. Rămas singur în locuință cu consăteanca, acesta s-a aruncat asupra ei cu intenția de a face sex cu aceasta.

like facebookVictima a refuzat, însă tânărul i-a tras o palmă peste faţă, iar ulterior a întreţinut raporturi sexuale împotriva voinţei ei.

Femeia a plecat acasă, după care a anunțat Poliția. Acuzat de viol, Florin Puchia a fost arestat preventiv, iar joi a fost condamnat la doi ani de închisoare, în baza unei sentințe, care nu este definitivă, a Judecătoriei Botoșani. 

Maigistrații au cerut ca după rămânerea definitivă a prezentei sentinţe penale să se dispună prelevarea de probe biologice de la Puchia Florin în vederea introducerii profilelor genetice în sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare.

Victima nu s-a constituit parte civilă în dosar.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *