Mașină furată din Danemarca descoperită la Dorohoi

masina furataPoliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat în localitatea Dorohoi un autoturism marca Toyota Starlet, care figura ca fiind furat din Danemarca din luna iulie 2015.

În data de 18 noiembrie, în jurul orei 11.00, acţionând în baza unor informaţii, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, în cooperare cu poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au identificat pe raza municipiului Dorohoi un autoturism marca Toyota Starlet, înmatriculat în Danemarca, pentru care exista o alertă emisă de autorităţile daneze din 22 iulie 2015, ca fiind furat.

like facebookÎn urma verificărilor efectuate a fost identificată M. R., cetăţean român de 52 ani, care a declarat că autoturimul îi aparţine şi l-a achiziţionat din Danemarca în luna iunie 2015.

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, autoturismul în valoare de 10.656 lei fiind indisponibilizat la sediul S.P.F. Dorohoi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *