Cristi Pustai, înaintea meciului cu FC Voluntari: Dacă vom repeta jocul bun de pe teren propriu cu Universitatea Craiova vom câştiga cele trei puncte

cristi pustai- fc botosaniAntrenorul FC Botoşani a avut numai cuvinte de laudă la adresa viitorului adversar, FC Voluntari. Cristi Pustai a menţionat că adversarii de luni trec printr-o formă bună.

like facebook„Este un meci foarte important. Avem o luna pana la vacanta, o luna in care vom avea patru jocuri pe teren propriu si doua in deplasare. Intalnim o echipa care este in revenire de forma. Nu au luat foarte multe puncte, insa ca sa joc si atitudine sunt in revenire. Din aceasta cauza spun ca jocul este foarte greu, insa si noi venim dupa doua jocuri in care nu am luat puncte in deplare si doar un egal cu Timisoara. Suntem in fata unui meci din care asteptam sa luam cele trei puncte puse in joc. Sa speram ca vom fi mai puternici decat ei. Au condus pe Pandurii, la Iasi au revenit de la 1-0 si este o echipa care aduce multi jucatori la finalizare. Kone este cred o revelatie a acestui sezon. Eu cred ca daca vom repeta jocul bun de pe teren propriu cu Universitatea Craiova vom castiga cele trei puncte. La meciul de Cluj cu Steaua am primit prea multe goluri, chiar si la Viitorul. E o problema generala, ca intreaga echipa se apara”, a declarat Cristi Pustai.

Meciul dintre FC Botoşani şi FC Voluntari se va disputa luni de la ora 18.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *