FOTO Cum s-au finalizat perchezițiile de la Tehnic Asist! Ce au ridicat procurorii DNA!

perchezitii acasa la Mirel Vlas- patronul Tehnic Asist BotosaniProcurorii din Oradea ai Direcției Naționale Anticorupție (DNA) care au făcut, marți dimineață, percheziții atât la sediul din Botoșani al societății comerciale Tehnic Asist, cât și la locuința proprietarului acesteia, Mirel Vlas, au ridicat doar documente.

Surse apropiate omului de afaceri botoșănean susțin că oamenii legii au făcut copii la mai multe contracte care îi interesa în dosarul pe care îl instrumentează, însă nu au ridicat acte în original sau calculatoare. În plus, anchetatorii nici nu au dispus reținerea vreunei persoane, fie din Botoșani, fie din Satu Mare sau București, unde s-au desfășurat, simultan, percheziții.

like facebook„Nu a fost o descindere cu mascați. Au venit jandarmii civilizat, la ora 8.00, iar cei de la DNA și au făcut copii la ceea ce i-a interesat”, susține sursa respectivă.

perchezitii dna la tehnic asist botosani Procurorii DNA au descins, marți, atât la Consiliul Judeţean Satu Mare, cât şi la sediul central al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, dar și în alte 12 locații (sedii de firmă sau locuințele unor persoane). Suspiciunile anchetatorilor vizează acte de corupţie în domeniul achiziţiilor publice care ar fi avut loc în perioada 2010- 2015.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *