Incredibil! O mamă acuzată că îşi lăsa bebeluşul de 10 luni în maşină în timp ce ea mergea în cluburi

bebelus bolnavUn bebeluş de zece luni a ajuns la spital în stare gravă, iar mama sa este acuzată de o neglijenţă. Copilul a fost adus iniţial la Secţia de Pediatrie, ulterior fiind transferat Secţia de Boli Infecţioase, din cauza afecţiunilor descoperite.

like facebookBunica micuţului povesteşte că fiul său, de 23 de ani, are o relaţie cu o tânără din comuna Vereşti judeţul Suceava. Bărbatul este plecat la muncă în Bucureşti, iar mama, de doar 18 ani, a rămas să aibă grijă de copil, numai că lucrurile stau pe dos.

Tinereţea fetei o face să nu fie responsabilă şi a ajuns să se ducă la discotecă, în timp ce abandona pruncul în maşină. Bunica a fost sunat chiar de părinţii fetei ce au atenţionat-o că fiica sa nu poate îngriji copilul. Adus la spital acesta a fost diagnosticat cu anemie severă, pneumonie interstiţială şi cu spasme din cauza plânsului.

„M-a sunat cuscrul, tatăl fetei, şi mi-a spus să vin să iau copilul, că nu era deloc îngrijit. Şi vecinii îi spuneau băiatului meu că mama lui mergea cu el în discotecă, îl ţinea în maşină pe bancheta din spate până la 2-3 dimineaţa. De câteva ori l-a găsit căzut printre banchete, iar acum când l-am luat era şi cu capul spart. Abia a împlinit 18 ani şi merge prin cluburi tot timpul”, a declarat Catinca Rotariu, bunica micuţului.

 

 

2 thoughts on “Incredibil! O mamă acuzată că îşi lăsa bebeluşul de 10 luni în maşină în timp ce ea mergea în cluburi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *