PNL Botoşani are un nou co-preşedinte. Vezi cine e!

Deputat Costel Soptica-PNL BotosaniFiliala din Botoşani a Partidului Naţional Liberal (PNL) are, de luni, un nou co-preşedinte. Este vorba de deputatul Costel Şoptică, cel care a fost numit în funcţie în baza unei decizii adoptate de Biroul Politic Naţional al PNL.

like facebookŞoptică îl succede în funcţie pe senatorul Grigoraş, care a demisionat acum două săptămâni.

3 thoughts on “PNL Botoşani are un nou co-preşedinte. Vezi cine e!

  1. alt hot nu a.ti gasit….. sa isi plateasca angajatii de la firmele pe care le are…. si darile la stat ca de obicei nu prea face acest lucru….pt ca asa e atunci cind ITM si alte institutii ale statului sunt la mina lor,si orice reclamatie faci ramine in favoarea lor…sau tre sa isi intretina amanta ,,,MAGDA,,,, HOTULEEEE

  2. Pai cum crezi tu coco? Care i reteta liberalilor? Incompetenta cultura putina sau chiar deloc hotie jaf manareli nepotisme curveala minciuna etc asta i PNL BOTOSANI ASTA I GIREADA ASTA I SOPTICA ASTA I GRIGORAS!

  3. „Incompetenta”, „incultura”, „nepotisme” – aceste cuvinte li se potrivesc lui Turcanu, Gireada, Grigoras! Nu confundati persoanele, sunt total diferite, sunt personalitati diferite!!! Soptica tot timpul a dat dovada, da si acum, de integritate si corectitudine! Bravo! In sfarsit, PNL-ul a facut o alegere ft buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *