Vezi ce acuzaţii le aduc patronilor de jocuri de noroc din Botoşani şi poliţiştilor!

mascati dna politieProcurorii DNA s-au sesizat din oficiu la începutul anului cu privire la escrocheriile făcute de oamenii de afaceri ce gestinau păcănelele din Botoşani ajutaţi de poliţişti şi inspectori din cadrul Serviciului Teritorial al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc.

like facebookPotrivit anchetatorilor, unii dintre patronii jocurilor de noroc au pus la punct un mecanism de fraudare a bugetului de stat prin folosirea unor echipamente de tip Slot Machine fără licenţă şi autorizaţie de exploatare.

Unul dintre cei vizaţi este un inspector ONJC ce primea bani de la patroni, anchetatorii au monitorizat 11 plăţi, pentru a face controale la concurenţă, iar la firmele lor sancţiunile să fie evitate sau mai blânde. De asemenea aceştia beneficiau şi de consilierea ofiţerului IPJ în sensul pentru a fi anchetaţi oamenii care îi incomodau

Spre exemplu unul dintre cei vizaţi este omul de afaceri Viorel Dănuţă ce este acuzat că nu a declarat locaţii unde avea jocuri de noroc. Acestea erau poziţionate în mediul rural.

De asemenea patronul restaurantului Tex i-a oferit discount ofiţerului IPJ la petreceri private pentru a beneficia de ajutorul său în anumite dosare penale pe care le avea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *