FOTO Casa unui important om de afaceri scotocită de mascaţi

jandarmi in fata la viorel danutaCasa unuia dintre cei mai importanţi oameni de afaceri a fost percheziţionată, sâmbătă dimineaţă, de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

like facebookEste vorba despre Viorel Dănuţă, patronul hotelului Tex şi a unei reţele de jocuri de noroc de tip slot machine. Procurorii însoţiţi de jandarmi au pătruns în vilă, iar la un moment dat s-au folosit de un berbec pentru a sparge o uşă.

Acesta este bănuit că ar fi falsificat unele licenţe ale jocurilor pentru a prejudicia bugetul statului. Viorel Dănuţă deţine peste 2.000 de astfel de aparate în mai multe judeţe ale ţării.

perchezitii jandarmi mascati la viorel danutaAr fi colaborat cu poliţişti şi angajaţi ai Oficiului Teritorial pentru Jocuri de Noroc pentru a-i proteja afacerile. Pe lângă domiciul său procurorii au percheziţionat sediul hotelului şi restaurantului Tex din zona primăverii, dar şi punctul de lucru de pe Bulardul Mihai Eminescu.

De asemenea au fost fost scotocite şi locaţii cu aparte date de firma sa în mediul rural cât şi în judeţele Suceava, Iaşi şi Neamţ.

FOTO Percheziţii de amploare. Zeci de mascaţi împânziţi pe străzile din Botoşani

perchezitii jandarmi mascati la viorel danuta1jandarm cu berbec la casa lui vioreljandarmi masina mascati tex bulevard

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *