Vezi la ce metodă de înşelăciune a apelat o asistentă medicală pentru a face rost de bani!

asistenta amenintataO asistentă medicală căreia nu îi mai ajungeau banii din salariu a ajuns să apleze la o metodă de înşelăciune pentru a-şi rotunji veniturile. Este vorba despre Anca Ghiguţă, de 35 de ani, ce a ajuns să fie condamnată pentru înşelăciune la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare.

Potrivit anchetatorilor, aceasta a lucrat la Secţia Ambulatoriu a Spitalului de Pneumoftiziologie, iar în perioada decembrie 2012- aprilie 2013 a încheiat 18 contracte pe numele colegelor sale. Femeia a contractat mai multe abonamente de telefonie mobilă, în schimbul cărora a primit telefoane mobile pe care le-a amanetat, şi-a făcut rate la magazine de specialitate şi a contractat un împrumut bancar de la un CAR, în valoare de 36.267 de lei.

like facebookToate acestea le-a făcut după ce a intrat în sistemul informatic al unităţii medicale şi a scos documentele de identitate ale colegelor. A făcut rost de pe alte documente oficiale de modelul de ştampilă şi a falsificat semnăturile directorului spitalului şi ale contabilei şefe pentru a redacta adeverinţele necesare pentru încheierea contractelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *