Noile maşini ale poliţiei, VW Polo, au ajuns la Botoşani

noile masini de politie VW Polo au ajuns la BotosaniInspectoratul Judeţean de Poliţie a primit noile maşini de poliţie, VW Polo, după ce au fost achiziţionate de sctructurile centrale.

like facebookAstfel, poliţiştii botoşăneni au primit şase autoturisme. Autospecialele noi sunt prevăzute cu sisteme optico – acustice destinate activităţilor de poliţie rutieră şi vor contribui la salvarea de vieţi, creşterea siguranţei rutiere şi la o mai bună monitorizare şi fluidizare a traficului rutier.

„Întregul efort de îmbunătățire a mobilității Poliției Române are ca beneficiar final cetățenii, astfel încât întreaga comunitate să beneficieze de un serviciu polițienesc de calitate. Programul de înnoire a parcului auto, iniţiat de Ministerul Afacerilor Interne a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative și celor de ordine publică”, se arată într-un comunicat al IPJ.

One thought on “Noile maşini ale poliţiei, VW Polo, au ajuns la Botoşani

  1. Mi-au dat lacrimile cand am citit declaratia Politiei. Au fost dati afara toti aia vechi si au venit oameni care intr-adevar muncesc pentru comunitate si nu impotriva ei? Mi-e greu sa cred…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *